Få udført din byggeopgave i totalentreprise hos os

​Skal du have udført en byggeopgave, der involverer flere faggrupper, så kan du med fordel vælge at kontakte os hos Tømrer & Snedker Mester Preben Andersen & Søn. Vi har mere end 50 års erfaring inden for byggeri, og vi kan blandt andet tilbyde totalentreprise for private og erhverv i områderne omkring Græsted, Gilleleje og Helsinge.

Fordelene ved at vælge en totalentreprise

​At bygge i en totalentreprise anvendes typisk i forbindelse med større renoveringer, tilbygninger og nybyggeri.

Den helt klare fordel ved at bygge i en totalentreprise er, at du slipper for at have mange forskellige virksomheder ind over dit byggeprojekt, hvis arbejde du selv skal stå for koordineringen omkring.

Med en totalentreprise har du kun én fast kontaktperson, som du altid kan kontakte, hvis du har spørgsmål omkring byggeriet. Derudover sikrer det også levering til tiden, da vi har mange års erfaring inden for koordinering af større projekter. 

Vi ved, hvornår i byggefasen de forskellige faggrupper skal ind, og hvor lang tid deres opgaver cirka tager. Derudover sørger vi for altid at have en tæt dialog med dig som kunde, så du hele tiden kan følge med i, hvor langt vi er med byggeriet

​Vi har en række faste samarbejdspartnere

​Vi har et rigtigt godt samarbejde med en række faste samarbejdspartnere, som kan hjælpe os inden for de fag, som vi ikke selv tilbyder. Det er blandt andet elektrikere, murer, malere, blikkenslagere og smede. Det er alle sammen virksomheder, som vi kan stå inde for, og som har fokus på samme høje kvalitet, som vi selv har.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 27 23 81 / 20 45 93 48, eller du kan skrive til vores e-mail andersen-byg@hotmail.com, hvis du skal bruge en dygtig totalentreprenør og ønsker et uforpligtende tilbud på din totalentreprise.​

Kontakt os og få et gratis tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formular. Vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Oplysninger

​Tømrer & Snedker Mester Preben Andersen & Søn I/S

CVR: 34028532

Gillelejevej 4

3230 Græsted​

Kontakt

Telefon: 20 27 23 81

E-mail: andersen-byg@hotmail.com

Vi er medlem af:​

star_2  star_2  star_2  star_2​  star_2

Vurderet til 5/5 stjerner

Facebook af kunderne.